Over Het Wonen

Onze visie

Wij ontwikkelen innovatieve en kwalitatieve producten en diensten op het gebied van verkoop en verhuur. Dit doen wij voor de vastgoedsector en in het bijzonder woningcorporaties. De ambitie om deze producten en diensten te ontwikkelen is ontstaan vanuit de praktijk. Wij signaleren dat de diensten en producten die reguliere makelaarskantoren aanbieden niet aansluiten bij de behoefte van woningcorporaties.

Om die reden hebben wij onze producten en dienstverlening specifiek afgestemd op woningcorporaties, maar deze kunnen ook ingezet worden bij ontwikkelaars en gemeenten.

We richten onze producten zo in, dat de onafhankelijkheid en zelfstandigheid van onze opdrachtgever wordt gewaarborgd. Daarom werken wij met deeldiensten. Op deze wijze kan onze opdrachtgever een aantal processen in eigen beheer uitvoeren en de expertise en ondersteuning inroepen op onderdelen waar de kennis en kunde van een NVM-makelaar voor nodig is. In situaties waar wij ondersteunen werken wij, indien gewenst, uit naam van onze opdrachtgever.

Wij hebben onze producten en dienstverlening optimaal afgestemd op onze opdrachtgevers en de doelgroep van onze opdrachtgevers.

Onze Producten & Diensten

Corpowonen

De makelaarsdienst voor verkoop van bestaande woningen, nieuwbouwprojecten en (vrije sector) verhuur door woningcorporaties. Kijk voor het huidige aanbod koop- en huurwoningen op www.corpowonen.nl.

Corpoflow

Corpoflow is dé online workflow voor de verkoop en verhuur van corporatiewoningen. Corpoflow stroomlijnt alle acties en stuurt alle betrokken partijen aan. Doordat de workflow volledig naar wens is in te richten kan het eigen proces ongewijzigd blijven. www.corpoflow.nl.

CorpoBOG

CorpoBOG is de landelijke makelaarsdienst voor verhuur en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed voor woningcorporaties die zelf een actieve rol innemen bij het verhuur-/verkoopproces. Kostenbesparend, in eigen beheer en met advies van een NVM-bedrijfsmakelaar, plaatst u uw aanbod onder meer prominent op Funda in business.

Verkoopondersteuning

Onze ervaren verkoopmedewerkers bieden u verkoopondersteuning en kunnen projecten zelfstandig oppakken. Deze dienst is inzetbaar voor zowel korte als lange verkooptrajecten. Onze medewerkers zijn ook inzetbaar bij nieuwe projecten met vrije sector huurwoningen.

Taxgoed

Bij Taxgoed ligt de nadruk op het waarderen van onroerend goed. Denk hierbij aan taxaties voor uitponding, jaarrekening, koopvarianten en WOZ. Maar ook planschadetaxaties en haalbaarheidsadviezen voor nieuwbouwprojecten behoren tot onze expertise. Meer informatie over dit bedrijfsonderdeel kunt u ook vinden op www.taxgoed.nl.

JIP makelaars

JIP staat voor Jong, Innovatief en Persoonlijk. Een fris makelaarskantoor gericht op leuke, goed verkoopbare en courante huizen. Wij zijn flexibel, bij ons kies je zelf hoe je je huis wenst te verkopen. Of je dit nu zelf wilt doen of toch liever alles uitbesteedt. Alles is mogelijk, altijd met de kennis en ondersteuning van JIP. Persoonlijke service, een gestroomlijnd verkoopproces en goede marketing zijn onze kernwaarden. Voor meer informatie over JIP: www.jipmakelaars.nl