Woningstichting de Zaligheden nieuw bij Het Wonen

2 mei 2014- Vanaf vandaag maakt ook woningstichting de Zaligheden gebruik van de diensten van Het Wonen.

Woningstichting de Zaligheden verhuurt, onderhoudt, renoveert en ontwikkelt woonruimten in de Kempen. Met circa 3.700 verhuureenheden zijn zij de grootste verhuurder in de regio. De woningen bevinden zich verspreid over 20 kerkdorpen, gelegen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel–De Mierden. WSZ biedt een gevarieerd woningaanbod met gezinswoningen, starterswoningen, servicewoningen en appartementen.

WSZ zet zich volop in voor wonen en leefbaarheid in de Kempen. Hierin werken zij samen met gemeenten, de zorg– en welzijnswereld en de collega-corporaties uit de regio. WSZ heeft de ambitie om onze activiteiten de komende jaren fors uit te breiden. Het gaat dan voornamelijk om de bouw van woon/zorgprojecten en reguliere woningbouw in de koop– en huursector. Ook werken zij aan multifunctionele gebouwen overwegend bestemd voor maatschappelijke dienstverlening.

 

Schermafbeelding 2014-05-02 om 11.30.38

 

Woningstichting de Zaligheden maakt sinds vandaag gebruik van de makelaarsdeeldienst of internetmakelaardij van Corpowonen met doorplaatsing op funda. Ook maken zij gebruik van de online workflow van Corpoflow.

Met het uitgebreide pakket van Corpowonen + online marketing + en een prominente plaatsing op Funda bereik je als corporatie het grootste aantal potentiële kopers of huurders. Hierbij ben je deels onafhankelijk van een externe makelaar en werk je kostenbesparend, terwijl de expertise van een NVM-makelaar van Het Wonen voorhanden is bij de onderhandelingen.

 

Kijk hier voor het aanbod van WSZ op Corpowonen.Delen:

Comments are closed.