Vastgoedbeurs Provada van start

4 juni 2013 – In de Amsterdamse RAI is vanochtend de Provada van start gegaan. Dit driedaagse evenement is hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten treffen elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

De Provada werd rond tien uur geopend door Mark Frequin, directeur-generaal Wonen en Bouwen. Hij was de vervanger van minister Blok, die verplichtingen in de Tweede Kamer had.

Vandaag komt onder meer europarlementariër Guy Verhofstadt als keynotespeaker aan het woord. Ook kunnen de deelnemers een groot aantal debatten, presentaties en workshops volgen.

NVM Business zal prominent aanwezig zijn met een representatieve stand. Voor het eerst heeft ook het Taxatie Management Instituut (TMI) een eigen gedeelte van de stand tot haar beschikking.

Tijdens de Provada is vanmorgen het rapport Kantoren in Cijfers gepresenteerd. Dit verschaft actuele statistische informatie over bijna alle aspecten van de Nederlandse kantorenmarkt, zoals de voorraad kantoorruimte, vraag en aanbod, de beleggingsmarkt, bouwkosten van kantoren, huurprijzen en rendementen.
Bron: nvm.nlDelen:

Comments are closed.