vacature stagiair(e) PHP-Programmeur – CakePHP/ WordPress

Word jij onze nieuwe collega? Het Wonen zoekt een stagiair(e) PHP-Programmeur – CakePHP/ WordPress.

Wat houdt de opdracht in?
Je werkt mee aan zowel de ontwikkeling van de applicatie Corpoflow als ook aan alle systemen en processen daarbuiten waarbij we gebruik maken van de meest recente technieken. Een voortgangscontrole, het automatisch genereren van mails en koppelen met diverse partijen middels API’s maken onderdeel uit van Corpoflow. Voorbeelden van overige processen zijn een supportsysteem voor de afwikkeling van klantvragen, een intern planningsysteem voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten of koppelingen met externe partijen en websites. Daarnaast is het testen van nieuw ontwikkelde functionaliteiten op werking en gebruikersgemak onderdeel van je werkzaamheden. Je ondersteunt de ontwikkelaars hier bij de dagelijkse praktijk.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een afwisselende functie in een jong en groeiend bedrijf met een flexibele instelling en een goede werksfeer. Daarnaast bieden wij alle benodigde faciliteiten om tot een succesvol resultaat te komen.

Deze functie vereist kennis van/ ervaring:
Voor de werkzaamheden is een basiskennis van en ervaring met PHP vereist. Kennis van CakePHP of WordPress is een pré, maar geen vereiste.

Voor meer informatie over deze functie: http://hetwonen.nl/stage.pdfDelen:

Comments are closed.