SSW kiest voor Corpowonen met Fundaplaatsing

Sinds kort maakt ook woningcorporatie SSW gebruik van de diensten van Het Wonen. Inmiddels staan er al een aantal woningen op Corpowonen en Funda.

SSW is een maatschappelijk betrokken woningcorporatie in de gemeente De Bilt. Zij verhuren en beheren ruim 5.000 woningen, garages en bedrijfspanden in de zes kernen van de gemeente. Het verhuren van woningen is hun basis, maar daarbij verliezen ze de mensen om wie het gaat niet uit het oog. Samen met bewoners, overheden en andere belanghebbenden realiseren zij goed, betaalbaar en veilig wonen.

Schermafbeelding 2014-07-16 om 08.45.55

Bij SSW zijn 40 medewerkers werkzaam. Zij kiezen nadrukkelijk voor een brede maatschappelijke oriëntatie bestaande uit:

  • een fysieke component waarbij het realiseren van sociale woningbouw en maatschappelijk vastgoed centraal staat;
  • een sociaal-maatschappelijke component waarbij zij bijdragen aan een goed en duurzaam woon- en leefklimaat in wijken en buurten.

Samenwerking en samenhang vormen daarbij de belangrijkste uitgangspunten. Als netwerkorganisatie richt Woonstichting SSW zich op het leggen van verbindingen met de samenleving.

 

Met een prominente plaatsing van uw woningaanbod op Corpowonen, uitgebreid met Fundaplaatsing en online marketing, biedt Het Wonen de voordelen van een NVM-makelaar, zonder dat u het gehele verkoopproces uit handen geeft aan een externe makelaar. Hierbij zijn wij kostenbesparend ten opzichte van een traditionele makelaar. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Kijk hier voor het aanbod van SSW op Corpowonen.

 

 Delen:

Comments are closed.