NVM Open Huizen Dag blijft in trek

De populariteit van de NVM Open Huizen Dag blijft onverminderd groot. Voor de komende editie, aanstaande zaterdag 3 oktober, hebben zich weliswaar minder huizenbezitters aangemeld, maar dit heeft vooral te maken met het feit dat er minder huizen te koop staan.

Aan de laatste NVM Open Huizen Dag, in maart, deden zo’n 46.000 huizenbezitters die hun huis met tussenkomst van een NVM makelaar te koop zetten. Dat zijn er nu 41.000. De huizen kunnen zaterdag zonder afspraak worden bezocht.

“We zijn blij met het aantal van 41.000”, stelt NVM-woordvoerder Roeland Kimman. “Het zijn er minder dan de vorige keer, omdat er nu zo’n 135.000 huizen bij NVM makelaars te koop staan, tegenover ca. 143.000 in maart. Veel woningen worden nu binnen het halfjaar verkocht. De woningmarkt trekt in veel gebieden aan en dat vinden wij als NVM positief. Er wordt zaterdag zonnig weer verwacht en dat kan veel mensen naar de huizen lokken.”

De NVM Open Huizen Dag vindt plaats tussen 11.00 en 15.00 uur. De NVM presenteert de woningmarktcijfers over het derde kwartaal op donderdag 8 oktober.

Bron: nvm.nl

De deelnemende woningen van Corpowonen zijn te vinden via volgende link: http://www.funda.nl/makelaars/hoogeveen/22230-corpowonen/woningaanbod/koop/heel-nederland/open-huis/Delen:

Comments are closed.