Nu ook voor BOG: huurovereenkomst digitaal tekenen en identificatie via iDIN

Corpoflow kan nu ook BOG-huurovereenkomsten digitaal laten ondertekenen en personen identificeren over afstand. Na een recente update bieden we woningcorporaties de mogelijkheid om huurovereenkomsten kantoorruimte en winkelruimte digitaal te laten ondertekenen, nadat de personen die ondertekenen zijn geïdentificeerd middels iDIN. Corpoflow loopt daarmee voor op de rest.

Het was al mogelijk om een gegadigde een digitaal huurvoorstel te versturen vanuit de workflow. Nadat de huurder zijn gegevens heeft ingevuld en KvK heeft toegevoegd, kan de verhuurder deze gegevens controleren en met één druk op de knop omzetten naar een huurovereenkomst ROZ kantoorruimte of winkelruimte. Het was dan ook een logische zet om ook de volgende stap volledig te automatiseren: het tekenen van de huurovereenkomst.

https://www.idin.nl/over-idin/idin-een-veilig-id/
Maar hoe weet je dat degene die digitaal tekent ook daadwerkelijk degene is die op de overeenkomst staat? Daarvoor hebben we iDIN, de dienst van de banken waarmee je je met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van je eigen bank kunt identificeren. Na controle van de gegevens tekent de verhuurder middels een SMS, waarna de definitieve overeenkomst automatisch naar alle partijen wordt verzonden.

Verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed was nog nooit zo makkelijk!

Bent u nieuwsgierig geworden of Corpoflow ook voor uw organisatie de beste oplossing is? Neem dan gerust contact met ons op, we komen graag langs.

 Delen:

Comments are closed.