Nieuwe website Corpoflow

In 2011 zijn we gestart met een pilot van twee kleine corporaties en de digitalisering van hun werkproces en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zeer uitgebreide software voor slimme corporaties. Corporaties die gaan voor tijdwinst, eigen werkprocessen, optimale voortgangsbewaking en efficiënt werken.

Dat Corpoflow de laatste jaren aanzienlijk is uitgebreid, dat is wel duidelijk. En nog steeds zijn wij volop in ontwikkeling. Wensen van corporaties worden omgezet in nieuwe functies waarbij het gebruiksgemak voorop staat. Zoveel mogelijk digitaliseren maar dan wél op een overzichtelijke en functionele manier.

Zo’n uitgebreide workflow verdient een website waar alle functionaliteiten duidelijk staan beschreven. De afgelopen periode zijn we druk geweest met het vormgeven en invullen van deze site. Best een flinke klus, met zo’n uitgebreid systeem. Maar het is gelukt!

Afgezien van een nieuwe stijl hebben we met deze site nu alle huidige functionaliteiten per module beschreven. Zodat nu echt duidelijk wordt wat je precies van Corpoflow kan verwachten.

Met onze modules verkoop, verhuur, studenten, parkeren, BOG en terugkoop wordt elk werkproces volledig afgestemd en gepersonaliseerd per corporatie. Onze visie is dat een workflow eenvoudig en efficiënt moet zijn. Gemaakt voor slimme corporaties.

Neem eens een kijkje op http://info.corpoflow.nlDelen:

Comments are closed.