Nieuw design voor Corpowonen

De afgelopen periode zijn wij achter de schermen druk geweest met het vernieuwen van Corpowonen.nl. Vandaag, 1 april, is de lancering van de nieuwe website! Met de gewijzigde vormgeving en structuur zorgen wij voor een veel betere en duidelijkere navigatie. Woningzoekenden vinden hierdoor nog sneller een droomhuis!

Het nieuwe ontwerp heeft als uitgangspunt ‘mobile first’, waardoor de site zeer geschikt is voor mobiel en tablets. In de praktijk blijkt namelijk dat de meeste bezoekers Corpowonen met een mobiel apparaat bezoeken. De afbeeldingen worden prominenter en groter in beeld gebracht waardoor de zoeker simpel en snel kan swipen om een eerste indruk van het huis te krijgen. Het nieuwe Corpowonen is daarbij veel gebruiksvriendelijker door de nieuwe layout zonder tabbladen. Alle gegevens van de woning zijn op één pagina te bekijken waardoor de zoeker in één oogopslag alle benodigde informatie ziet.

Naast koopwoningen, (vrije sector) huurwoningen en nieuwbouwprojecten, worden parkeergelegenheden en zorgwoningen nu ook prominent gepubliceerd. Binnenkort zullen wij studentenwoningen eveneens prominenter in beeld gaan brengen.

Klik op de afbeelding om naar het nieuwe Corpowonen te gaan:
Schermafbeelding 2016-03-31 om 12.10.47Delen:

Comments are closed.