Eén plek voor al het aanbod en bezit van corporaties

In opdracht van de corporaties Nijestee, Lefier, De Huismeesters, Patrimonium, Woonborg, Wierden en Borgen en in samenwerking met het designbureau Frissekom hebben wij het online platform Ghuus gerealiseerd. Ghuus.nl is een site waar het woningaanbod van corporaties in Groningen samenkomt.

Gemak voor de woningzoekenden
Het doel van het nieuwe platform is het overzicht van alle beschikbare studenten- en jongerenwoningen in Groningen terug te krijgen. Het bezit en aanbod van de corporaties is gebundeld op één website en door middel van geautomatiseerde matching worden zoekers per e-mail op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

Overzichtelijk en op elk devies
Naast het combineren van alle beschikbare woningen geeft Ghuus.nl ook inzicht in het bezit van de corporaties. Zo is er een overzicht van welke studenten-/jongerenwoningen momenteel verhuurd zijn, is inzichtelijk wat de indicatie huurprijs is en toont Ghuus.nl informatie over ligging en voorzieningen. De site is beschikbaar in het Engels en Nederlands en is te bezoeken op alle type apparaten, van smartphone tot laptop en van iPad tot slimme koelkast.

Volledig pakket voor corporaties
Corpoflow heeft ervaring in het bouwen van uitgebreide woningpresentatie sites zoals Ghuus en Groningen Huurt. Websites waarin wij voor één of meerdere corporaties het aanbod kunnen verzamelen op een duidelijke website. Alles is mogelijk.

Naast het bouwen van websites biedt Corpoflow diverse modules aan voor corporaties. Neem bijvoorbeeld de module studenten, waarbij het gehele proces van woningzoekenden tot verhuur volledig is geautomatiseerd.

Wil je meer weten over Ghuus.nl, de module Studenten of ben je nieuwsgierig wat Corpoflow voor je corporatie kan betekenen? Neem contact met ons op!Delen:

Comments are closed.