Corpoflow in RTL Woontips

In het programma RTL Woontips worden regelmatig de activiteiten van woningcorporaties behandeld. Samen met corporatie Standvast Wonen zijn wij gevraagd een item te maken over het kopen van een woning bij een woningcorporatie. Naast het benadrukken van onze makelaarsdienst Corpowonen, hebben wij ook onze workflow Corpoflow behandeld.

 

 

Corporaties kunnen, door Corpowonen in te schakelen, zelf de bezichtigingen doen en onderhouden zelf het contact met de belangstellenden. Hierdoor houden zij het proces zelf in handen, met een beetje hulp van Corpowonen.

Een stap verder is onze online workflow Corpoflow. Met Corpoflow wordt het verkoop- en verhuurproces geautomatiseerd. Zoals in de video al wordt benadrukt, worden onder andere opdrachten aan taxateurs en notarissen automatisch uitgezet. Met Corpoflow worden mensen ingeschakeld wanneer zij een taak moeten uitvoeren en ontvangen zij direct de benodigde documentatie hiervoor.

Maar Corpoflow biedt meer. Denk hierbij aan agendabeheer inclusief het plannen van groepsbezichtigingen en het digitaal opvragen van personalia. Brochures en overeenkomsten haal je met één simpele klik uit Corpoflow en de overeenkomsten worden digitaal ondertekend.

Kijk op www.corpoflow.nl voor meer informatie over onze workflow.Delen:

Comments are closed.