Accolade met huur op Corpowonen en Funda

Al enige tijd is op Corpowonen ook het aanbod van huurwoningen van Accolade te vinden.

Accolade is een ondernemende corporatie die zich richt op heel Friesland. Ze hebben woningen in en om Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure en Sneek. Met een zeer divers aanbod van ongeveer 16.000 betaalbare woningen kan iedereen bij Accolade terecht. Van alleenstaanden tot startende gezinnen, van jonge mensen met beperkingen tot zorgbehoevende ouderen, van fervente huurders tot potentiële kopers.

 

Schermafbeelding 2014-08-04 om 11.09.05

 

Huurobjecten op Corpowonen
Corpowonen is zeer geschikt voor het plaatsen van vrije sector huurwoningen. De zoekers van deze huurwoningen zijn voor een woningcorporatie lastiger te bereiken. Een andere benadering van de doelgroep voor deze woningen is hier belangrijk. Deze benadering biedt Corpowonen.

Met het uitgebreide pakket van Corpowonen + online marketing + en een prominente plaatsing op Funda bereik je als corporatie het grootste aantal potentiële huurders. Hierbij ben je als corporatie deels onafhankelijk van een externe makelaar en werk je kostenbesparend, terwijl de expertise van een NVM-makelaar van Het Wonen op aanwezig is bij de onderhandelingen.

Voor meer informatie betreft het plaatsen van huurobjecten, neem gerust contact met ons op.

 

Klik hier voor het aanbod van Accolade op Corpowonen.Delen:

Comments are closed.