30 oktober Corporatie Masterclass 2014

De datum voor de tweede Corporatie Masterclass is bekend. Donderdag 30 oktober vindt deze inspirerende sessie plaats op een nieuwe locatie in het zuiden van Nederland: Hotel van der Valk te ‘s-Hertogenbosch/ Vught.

Als mede-initiatiefnemer organiseert Het Wonen voor de tweede keer samen met Svn een inspirerende masterclass, speciaal voor corporaties met het aandachtsgebied ‘verkoop’.

De Corporatie Masterclass is speciaal gericht op corporatieprofessionals die zich met verkoop bezighouden. Van verkoopmanagers en verkoopmedewerkers tot financiële professionals.

 

Schermafbeelding 2014-09-15 om 10.59.37

 

De masterclass bestaat uit vier inspirerende en specialistische sessies waarin kennis, praktische handvaten en best practices worden gegeven om de verkoopactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

• verkoop is een process
• bereik je doelgroep via facebook
• subsidiëren of stimuleren?
• het slimme verkopen voor corporaties.

Ben je een corporatieprofessional die zich actief bezighoudt met de verkoop? Kom dan naar de masterclass ‘Corporatie als topverkoper’. In de vier sessies hoor je alles over Facebookreclame, digitalisering van je verkoopproces en financiering als marketingtool.

Voor het aanmelden en meer informatie over de Corporatie Masterclass, klik hier.Delen:

Comments are closed.