Oplossingen voor corporaties Wonen

De dienstverlening en producten van Het Wonen zijn specifiek afgestemd voor de woonobjecten van woningcorporaties. Het Wonen biedt diverse mogelijkheden voor een optimale presentatie van alle soorten corporatiewoningen en biedt tevens een uitgebreide workflow om het werk van corporatiemedewerkers te vereenvoudigen.

Het Wonen biedt oplossingen voor alle corporatieobjecten van woningcorporaties. Niet alleen voor koopobjecten en vrije sector huur, maar ook voor studentenkamers, parkeergelegenheden, bouwkavels etc..

De dienstverlening en producten van Het Wonen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van woningcorporaties. Ons doel is te faciliteren in diensten en producten waarmee zelfstandigheid en onafhankelijkheid wordt bevorderd, maar wel altijd de expertise van een NVM-makelaar aanwezig is.

Corpowonen

Corpowonen is het platform voor het woonaanbod van woningcorporaties. Via Corpowonen geeft Het Wonen corporaties de mogelijkheid om snel en eenvoudig het woningaanbod te presenteren.

Naast de plaatsing op Corpowonen wordt het aanbod extra gepromoot door de inzet van online marketing. Aanvullend kan het woningaanbod prominent op Funda geplaatst worden. Zo bieden wij de voordelen van een NVM-makelaar, maar zijn we kostenbesparend ten opzichte van een traditionele makelaar. Als het tot een onderhandeling en verkoop komt, loopt dit altijd via de NVM-makelaar van Corpowonen.

https://hetwonen.nl/corpowonen/

Corpoflow

Corpoflow de online workflow voor de verkoop van corporatieobjecten. Met Corpoflow worden alle acties in het verkoopproces gestroomlijnd en worden alle betrokken partijen aangestuurd. Corpoflow is speciaal ontworpen voor woningcorporaties die zelf een actieve rol in willen nemen in het proces en is kostenbesparend ten opzichte van een traditionele makelaar.

Doordat de workflow volledig naar wens is in te richten kan het eigen proces ongewijzigd blijven.

https://hetwonen.nl/corpoflow/