Oplossingen voor corporaties Bedrijfsmatig onroerend goed

Voor corporaties met bedrijfsmatig onroerend goed is de landelijke makelaarsdienst corpoBOG ontstaan. Speciaal voor corporaties die zelf een actieve rol innemen in het verhuur-/ verkoopproces maar waar wel de expertise van een NVM-makelaar aanwezig is.

Het Wonen biedt met CorpoBOG diverse mogelijkheden voor een optimale presentatie van alle bedrijfsmatig onroerend goed objecten en beidt tevens een uitgebreide workflow om het werk van corporatiemedewerkers te vereenvoudigen.

CorpoBOG

Op Corpobog wordt het bedrijfsmatig aanbod van woningcorporaties verzameld. Via CorpoBOG geeft Het Wonen corporaties de mogelijkheid om snel en eenvoudig het bedrijfsmatig aanbod te presenteren. CorpoBOG is geschikt voor alle bedrijfsmatige objecten, of het nu gaat om kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte, horeca of bouwgrond.

https://hetwonen.nl/corpobog/

Corpoflow

Corpoflow de online workflow voor de verkoop van corporatieobjecten. Met Corpoflow worden alle acties in het verkoopproces gestroomlijnd en worden alle betrokken partijen aangestuurd. Corpoflow is speciaal ontworpen voor woningcorporaties die zelf een actieve rol in willen nemen in het proces en is kostenbesparend ten opzichte van een traditionele makelaar.

Doordat de workflow volledig naar wens is in te richten kan het eigen proces ongewijzigd blijven.

https://hetwonen.nl/corpoflow/