JIP makelaars

Jong. Innovatief. Persoonlijk. JIP is een makelaar. Eentje die net een stapje extra wil zetten om jouw huis verkocht te krijgen. Wij bieden jou als klant de volle vrijheid om jouw huis te koop te zetten en helpen je met onze expertise waar je zelf hulp nodig hebt.
Zo betaal je alleen datgene wat je zelf niet ziet zitten.

Waarom JIP Makelaars?

Wij zorgen ervoor dat jouw huis met kop en schouders uitsteekt boven alle andere verkoophuizen. Met onze frisse blik en jarenlange ervaring zorgen wij voor een unieke presentatie van jouw huis. Hoe gaan wij dat voor jou doen?

Presentatie

Wij zorgen voor een prominente plaatsing van je huis op internet. We melden je huis aan op Funda met foto’s, woonvideo, 360º tour, plattegronden en verkooptekst en natuurlijk presenteren we je huis ook op onze eigen website en websites zoals Jaap, Zoek Alle Huizen en Huislijn. Daarnaast maken wij ook gebruik van het uitwisselingssysteem van de NVM, zodat makelaars in Nederland weten wat er bij ons in de verkoop staat.

Social Media

JIP is hip en daarom ook actief op Social Media. Via Social Media is het mogelijk om doelgericht relevante kopers te bereiken. Aanwezig zijn waar de potentiële kopers zich bevinden, is de sleutel tot succes. Via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube brengen wij jouw huis onder de aandacht. Ook is het mogelijk om via Facebook een bezichtiging te doen.

 
Meer weten?
Wil je alles weten van JIP? Ga dan naar jipmakelaars.nlDelen:

Comments are closed.